Bedrijfsinformatie

ABVV / abvv.be - Algemeen Belgisch Vakverbond

Het Algemeen Belgisch Vakverbond, in het Frans Fédération Générale du Travail de Belgique, is een socialistische vakbond met een sociaaldemocratische filosofie.
Het ABVV is overal. In bedrijven, diensten en instellingen, zowel in de privésector als de publieke sector.

Het ABVV, dat is ook een netwerk van gewestelijke en lokale kantoren waar je terecht kan voor informatie, advies en dienstverlening.

ABVV

ABVV / abvv.be - Algemeen Belgisch Vakverbond


Hoofdkantoor
Telefoon
-

toegevoegd: 2019-01-08 09:17:38 , gewijzigd: 2022-02-22 10:56:15
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op ABVV, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van ABVV opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je ABVV opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.