Bedrijfsinformatie

Adamas Inloophuis / Adamas Inloophuis

Wanneer je met kanker geconfronteerd wordt krijg je te maken met veel onzekerheden, verdriet en vragen. Het Adamas Inloophuis biedt een veilig en warm huis waar volwassenen en kinderen (vanaf 4 jaar) met kanker, hun naasten of nabestaanden terecht kunnen voor ondersteuning en begeleiding. Je kunt er terecht voor een kop koffie en een luisterend oor, of om kennis te maken met verschillende activiteiten (lotgenoten contact, informatie, creatieve en lichaamsgerichte workshops en therapeutische begeleiding). Activiteiten die jou weer kracht geven om met kanker te leren leven.

In het Adamas Inloophuis werken 120 vrijwilligers die 8.000 bezoeken begeleiden. Het Adamas Inloophuis werkt nauw samen met het Spaarne Gasthuis. Dagelijks lopen er vrijwilligers rond die patiënten ondersteunen in de wachtkamer en op de dagbehandeling van de oncologieafdeling. 

Adamas Inloophuis

Adamas Inloophuis / Adamas Inloophuis

opzeggen


toegevoegd: 2018-09-02 17:35:44 , gewijzigd: 2021-11-09 15:06:05
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Adamas Inloophuis, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Adamas Inloophuis opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Adamas Inloophuis opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.