Bedrijfsinformatie

ADCN | Club for Creativity / ADCN Vereniging

ADCN is de Club voor Creativiteit in Nederland. ADCN's missie is om creativiteit te ontketenen met impact op merken / zaken en cultuur / samenleving. De doelstellingen van ADCN zijn het stimuleren van creatieve excellentie, het versnellen van creatief talent en leiderschap en het gezamenlijk creëren van zinvolle innovatie in communicatie. Deze groep heeft als doel professionals te verbinden die gepassioneerd en nieuwsgierig zijn naar creativiteit.

ADCN heeft 4 typen van lidmaatschappen:

  1. STUDENT
  2. TALENT (<30)
  3. PROFESSIONAL (>30)
  4. SENIOR (65+)

ADCN | Club for Creativity

ADCN | Club for Creativity / ADCN Vereniging

opzeggen


toegevoegd: 2020-11-04 16:22:02 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:49
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op ADCN | Club for Creativity, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van ADCN | Club for Creativity opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je ADCN | Club for Creativity opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.