Bedrijfsinformatie

ADN, AGF Detailhandel Nederland / ADN, AGF Detailhandel Nederland

ADN (AGF Detailhandel Nederland) is de brancheorganisatie voor groente- en fruitspecialisten. ADN zet zich in om de positie van de ondernemers te versterken en de bedrijfsvoering te optimaliseren.

ADN richt haar activiteiten op de verbetering van de ondernemerscompetenties, de bedrijfsprocessen en de externe omstandigheden voor de aangesloten bedrijven en de branche als geheel. Dit gebeurt vooral in de vorm van een persoonlijk en digitaal kennis- en adviescentrum met bijbehorende dienstverlening, training, coaching en promotie.

ADN heeft een breed en gevarieerd ondersteuningsprogramma ontwikkeld genaamd STAP.

STAP staat voor: Strategische analyse, bestaande uit markt-, klant en bedrijfsanalyse

ADN, AGF Detailhandel Nederland

ADN, AGF Detailhandel Nederland / ADN, AGF Detailhandel Nederland

opzeggen


toegevoegd: 2020-11-05 12:28:58 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:49
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op ADN, AGF Detailhandel Nederland, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van ADN, AGF Detailhandel Nederland opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je ADN, AGF Detailhandel Nederland opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.