Bedrijfsinformatie

AG Connnect magazine / AG Connect B.V. | iBestuur | iBestuur Mobility

In AG Connect zijn de krachten van de vakbladen AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie gebundeld. AG Connect richt zich op alle IT-professionals in Nederland en brengt online nieuws en inspirerende artikelen over ontwikkelingen, innovaties en achtergronden in de IT. Naast een website, die 24/7 op elk device te volgen is, verschijnt 10 keer per jaar het magazine.

AG Connnect magazine abonnementsvormen: 
ONLINE ONLY (MAAND)
COMPLEET (1 JAAR)
COMPLEET (2 JAAR)
CONNECT GB BUITENLAND
CONNECT TB BUITENLAND

AG Connnect magazine

AG Connnect magazine / AG Connect B.V. | iBestuur | iBestuur Mobility

opzeggen


toegevoegd: 2018-07-12 07:16:25 , gewijzigd: 2021-11-09 15:08:09
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op AG Connnect magazine, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van AG Connnect magazine opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je AG Connnect magazine opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.

opzeggen