Bedrijfsinformatie

Amnesty International / Amnesty International - Afdeling Nederland

Amnesty International is een vereniging die de naleving van de mensenrechten beoogt zoals die zijn vastgelegd in de Universele verklaring van de rechten van de mens en andere internationale mensenrechtendocumenten. Het symbool van de organisatie is een kaars met prikkeldraad, een verwijzing naar het motto 'Het is beter een kaars aan te steken dan de duisternis te vervloeken.'

Amnesty International

Amnesty International / Amnesty International - Afdeling Nederland

opzeggen

Hoofdkantoor
Keizersgracht 177
1016 DR
Telefoon
020–6264436
Categorie

toegevoegd: 2018-04-17 12:15:25 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:40
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Amnesty International, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Amnesty International opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Amnesty International opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.

opzeggen