Bedrijfsinformatie

ANVP / Politiebond ANPV

De politiebond ANPV (Algemene Nederlandse Politie Vereniging) is de politievakorganisatie. ANPV is er voor iedereen die voor of bij de politie werkt maar óók voor de buitengewone opsporingsambtenaren en toezichthouders kan de ANPV in de belangenbehartiging veel betekenen.

De ANPV kan en mag als landelijke vakorganisatie in politieland geheel onafhankelijk opereren en posities innemen, zonder in het keurslijf van een overkoepelend orgaan te zitten. Daarnaast is de ANPV op geen enkele wijze gebonden aan politieke- of levensbeschouwelijke stromingen of denkbeelden. 

ANVP

ANVP / Politiebond ANPV

opzeggen


toegevoegd: 2018-07-27 00:20:30 , gewijzigd: 2021-11-09 15:07:04
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op ANVP, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van ANVP opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je ANVP opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.