Bedrijfsinformatie

AOB.nl / Algemene Onderwijsbond / Algemene Onderwijsbond

De Algemene Onderwijsbond, beter bekend als de AOb, is een Nederlandse vakbond voor het onderwijs die aangesloten is bij de FNV. De AOb behartigt de belangen, beantwoordt vragen en organiseert activiteiten als cursussen voor zijn leden.

AOB.nl / Algemene Onderwijsbond

AOB.nl / Algemene Onderwijsbond / Algemene Onderwijsbond

opzeggen

Hoofdkantoor
Telefoon
-

toegevoegd: 2019-03-20 15:33:13 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:53
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op AOB.nl / Algemene Onderwijsbond, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van AOB.nl / Algemene Onderwijsbond opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je AOB.nl / Algemene Onderwijsbond opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.