Bedrijfsinformatie

AOL / Oath Inc.

AOL is de grootste internetaanbieder in de Verenigde Staten. Daarnaast is AOL onder meer bekend van zijn instant messenger-programma AOL Instant Messenger.
AOL. is een Amerikaans webportaal en online dienstverlener gevestigd in New York City. Het is een merk dat wordt verkocht door Verizon Media.

AOL

AOL / Oath Inc.

opzeggen


toegevoegd: 2018-06-01 08:28:07 , gewijzigd: 2019-11-19 13:36:17
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op AOL, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van AOL opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je AOL opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.