Bedrijfsinformatie

Bandcamp / Bandcamp Inc.

Bandcamp is een Amerikaanse onderneming gestart in 2007 door Ethan Diamond en Shawn Grunberger, samen met programmeurs Joe Holt en Neal Tucker. In 2008 heeft het bedrijf een online muziekwinkel geopend en een platform voor artiestpromotie, gericht op onafhankelijke artiesten. In 2013 kwam daar een app bij

Bandcamp

Bandcamp / Bandcamp Inc.

opzeggen

Categorie

toegevoegd: 2021-01-06 15:40:08 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:49
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Bandcamp, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Bandcamp opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Bandcamp opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.