Bedrijfsinformatie

BankGiroLoterij / BankGiro Loterij N.V.

BankGiro Loterij is een Nederlandse loterij. Circa 600.000 deelnemers spelen maandelijks mee. Zij steunen met de aanschaf van een lot allerlei vormen van cultuur en maken kans op een geldprijs. 

Samen met de Nationale Postcode Loterij, de VriendenLoterij vormt de BankGiro Loterij sinds 2004 de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen N.V. De missie van deze drie Loterijen is eenduidig: het steunen van goede doelen.

BankGiroLoterij

BankGiroLoterij / BankGiro Loterij N.V.

opzeggen


toegevoegd: 2018-05-27 14:44:59 , gewijzigd: 2019-05-01 12:35:41
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op BankGiroLoterij, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van BankGiroLoterij opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je BankGiroLoterij opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.