Bedrijfsinformatie

Basic-Fit / Basic-Fit Nederland B.V.

Basic-Fit is de grootste sportschoolketen van Nederland. In maart 2020 beschikt Basic-Fit over 828 sportscholen in Europa. Deze zijn verspreid over Nederland (202), België (188), Luxemburg (10), Frankrijk (390) en Spanje (38).

Met meer dan 2,2 miljoen leden is Basic-Fit de Europese marktleider in de value-for-money fitnessmarkt.

Basic-Fit biedt twee soorten lidmaatschap: Comfort en Premium. Met beide lidmaatschapstypes kunnen mensen trainen in al onze Basic-Fit clubs in Europa. Daarnaast wordt de Basic-Fit app standaard meegeleverd.
Een Premium-lidmaatschap biedt leden de mogelijkheid om elke keer dat ze naar een club gaan een vriend mee te nemen. Bovendien kan het Premium-lidmaatschap worden gedeeld met één andere persoon van het huishouden die ten volle kan profiteren van alle voordelen die het Premium-lidmaatschap te bieden heeft. De kosten voor een eenjarig Comfort-lidmaatschap bedragen € 19,99 per vier weken en € 29,99 per vier weken voor een Premium-lidmaatschap.

Basic-Fit

Basic-Fit / Basic-Fit Nederland B.V.

opzeggen


toegevoegd: 2018-05-24 19:59:25 , gewijzigd: 2020-12-29 11:37:35
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Basic-Fit, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Basic-Fit opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Basic-Fit opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.