Bedrijfsinformatie

Brabants Dagblad / Onderdeel van De Persgroep Media BV

Het Brabants Dagblad is een Nederlands regionaal dagblad dat verschijnt in een deel van de provincies Noord-Brabant en Gelderland. Het had vroeger ook een eigen kabelkrant: Brabants Dagblad TV. Daarnaast brengt het dagblad nieuwsfilmpjes onder de naam BDtv op het internet.

Brabants Dagblad

Brabants Dagblad / Onderdeel van De Persgroep Media BV

opzeggen


toegevoegd: 2018-06-27 10:51:11 , gewijzigd: 2021-01-07 12:17:56
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Brabants Dagblad, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Brabants Dagblad opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Brabants Dagblad opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.