Bedrijfsinformatie

Canal Digitaal / Canal Digitaal is een merk gebruikt door M7 Group S.A.

Canal Digitaal is een Nederlandse aanbieder van satelliettelevisie via het satellietnetwerk van SES Astra. De bedrijfsnaam is ontstaan na de overname door Canal+. Het eerste deel is een verwijzing naar het moederbedrijf.

Canal Digitaal / Canal Digitaal is een merk gebruikt door M7 Group S.A.

opzeggen


toegevoegd: 2018-07-10 20:19:37 , gewijzigd: 2021-11-09 15:08:09
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Canal Digitaal, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Canal Digitaal opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Canal Digitaal opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.