Bedrijfsinformatie

CARE Nederland / Stichting CARE Nederland

CARE zet zich al 70 jaar met hart en ziel in om levens te redden en een toekomst te bieden aan mensen in nood, oorlog en armoede. Met speciale aandacht voor kansen voor vrouwen en meisjes.

CARE Nederland

CARE Nederland / Stichting CARE Nederland

opzeggen

Hoofdkantoor
Parkstraat 19
2514 JD
Telefoon
070–310 50 50
Categorie

toegevoegd: 2018-04-16 10:07:04 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:31
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op CARE Nederland, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van CARE Nederland opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je CARE Nederland opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.

opzeggen