Bedrijfsinformatie

Consumentenbond / Vereniging Consumentenbond

De Consumentenbond is een vereniging zonder winstoogmerk die voor het grootste deel wordt gefinancierd met contributies van leden en gebruikers. Zij werken samen met consumenten aan eerlijke, rechtvaardige en veilige markten.

Consumentenbond

Consumentenbond / Vereniging Consumentenbond

opzeggen


toegevoegd: 2018-12-09 20:28:38 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:56
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Consumentenbond, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Consumentenbond opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Consumentenbond opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.