Bedrijfsinformatie

Cordaid / Cordaid

Cordaid is van oorsprong een Nederlandse katholieke organisatie voor ontwikkelingssamenwerking. Cordaid is in 2000 opgericht in Den Haag met het ideaal mensen in nood te helpen en de armoede structureel te bestrijden. Cordaid staat voor Catholic organisation for relief and development aid.

Cordaid

Cordaid / Cordaid

opzeggen

Hoofdkantoor
Lutherse Burgwal 10
2512 CB
Telefoon
070 – 31 36 300
Categorie

toegevoegd: 2018-04-16 09:36:29 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:31
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Cordaid, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Cordaid opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Cordaid opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.

opzeggen