Bedrijfsinformatie

CosmoGirl / CosmoGirl

CosmoGirl! is een Amerikaans tijdschrift dat voor het eerst werd uitgegeven in 1999 en is gericht op tienermeiden.
Het is een spin-off van de Cosmopolitan. CosmoGirl geeft informatie over de nieuwste trends op het gebied van mode, bevat interviews en posters van beroemdheden en verhalen.

CosmoGirl / CosmoGirl

opzeggen


toegevoegd: 2018-06-27 08:32:02 , gewijzigd: 2019-04-06 12:50:12
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op CosmoGirl, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van CosmoGirl opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je CosmoGirl opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.

opzeggen