Bedrijfsinformatie

Cultuur onder Vuur / Stichting Civitas Christiana

De Evangelische Hogeschool is een interkerkelijk stichting met als missie jongeren toe te rusten vanuit bijbels fundament op het gebied van studie, beroep, kerk en maatschappij. De EH wordt niet gesubsidieerd door de overheid.

Cultuur onder Vuur / Stichting Civitas Christiana

opzeggen

Hoofdkantoor
Kruisboog 31
3905 TE
Telefoon
-

toegevoegd: 2022-02-09 16:26:11 , gewijzigd: 2022-03-01 14:17:19
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Cultuur onder Vuur, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Cultuur onder Vuur opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Cultuur onder Vuur opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.