Bedrijfsinformatie

DataNews / Roularta Media Group nv

Rover is een belangenvereniging voor reizigers in het openbaar vervoer. Rover neemt samen met andere consumentenorganisaties deel aan overleggen met overheden en vervoerders.

DataNews / Roularta Media Group nv

opzeggen

Hoofdkantoor
Meiboomlaan 33
8800
Telefoon
-

toegevoegd: 2022-02-09 16:26:11
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op DataNews, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van DataNews opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je DataNews opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.