Bedrijfsinformatie

De Gelderlander / De Gelderlander

De Gelderlander is een Nederlands dagblad gericht op Gelderland en directe omgeving. Het wordt in Nijmegen uitgegeven door de Belgische Persgroep. De Gelderlander is in 1848 voortgekomen uit de Nijmeegse tweewekelijkse krant De Batavier, uitgegeven van 1843 tot 1845.

De Gelderlander

De Gelderlander / De Gelderlander

opzeggen


toegevoegd: 2018-06-27 10:56:37 , gewijzigd: 2020-10-07 14:08:51
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op De Gelderlander, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van De Gelderlander opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je De Gelderlander opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.