Bedrijfsinformatie

De Gereformeerde Zendingsbond | GZB / GZB / Project 10 27

Muziekids is een uniek muzikaal zorg-initiatief in Nederland. Speciaal opgezet voor kinderen die de pech hebben om in een ziekenhuis te moeten verblijven.

De Gereformeerde Zendingsbond | GZB / GZB / Project 10 27

opzeggen

Hoofdkantoor
Faunalaan 249
3972 PP
Telefoon
-

toegevoegd: 2022-02-09 16:26:11 , gewijzigd: 2022-04-13 09:41:07
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op De Gereformeerde Zendingsbond | GZB, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van De Gereformeerde Zendingsbond | GZB opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je De Gereformeerde Zendingsbond | GZB opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.