Bedrijfsinformatie

De Nederlandse Notariskluis / De Nederlandse Notariskluis B.V.

De Nederlandse Notariskluis is een Internetkluis. Met de sleutel die je van een notaris ontvangt kun je al jouw documenten, inlogcodes en wachtwoorden opslaan.

De Nederlandse Notariskluis / De Nederlandse Notariskluis B.V.

opzeggen


toegevoegd: 2018-12-11 09:20:07 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:56
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op De Nederlandse Notariskluis, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van De Nederlandse Notariskluis opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je De Nederlandse Notariskluis opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.