Bedrijfsinformatie

De Publieke Zaak / Vereniging De Publieke Zaak

De Publieke Zaak is een platform gericht op maatschappelijke vernieuwing.
Wij zijn van mening dat de samenleving veel beter kan en werken aan een hechte, initiatiefrijke samenleving waarin respect, flexibiliteit, individuele verantwoordelijkheid, openheid en oog voor de menselijke maat een belangrijke rol spelen.

De Publieke Zaak

De Publieke Zaak / Vereniging De Publieke Zaak

opzeggen


toegevoegd: 2021-02-05 11:17:01 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:32
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op De Publieke Zaak, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van De Publieke Zaak opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je De Publieke Zaak opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.