Bedrijfsinformatie

RET / De Rotterdamse Electrische Tram N.V. (RET)

De Rotterdamse Electrische Tram N.V. (RET) is een Nederlands vervoerbedrijf dat actief is in het stadsvervoer in en om de stad Rotterdam. Het openbaar vervoer wordt uitgevoerd per tram, bus, metro en veerboot.

RET

RET / De Rotterdamse Electrische Tram N.V. (RET)

opzeggen


toegevoegd: 2018-07-09 11:40:33 , gewijzigd: 2021-11-09 15:08:21
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op RET, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van RET opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je RET opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.