Bedrijfsinformatie

Dokters van de Wereld / Dokters van de Wereld

Wij zijn Dokters van de Wereld, onderdeel van het internationale Médecins du Monde-netwerk. Samen met 15 andere delegaties komen wij in binnen- en buitenland op voor het universele recht op gezondheid, met als belangrijkste speerpunt, toegang tot gezondheidszorg voor mensen die hiervan uitgesloten zijn. Het fundament van Dokters van de Wereld is sterk gebouwd op vrijwilligers. Samen met betrokken medische professionals, actieve leden, jong talent en de vaste medewerkers zetten we ons actief in voor het recht op gezondheid.

Dokters van de Wereld

Dokters van de Wereld / Dokters van de Wereld

opzeggen

Hoofdkantoor
Nieuwe Herengracht 20
1018 DP
Telefoon
-

toegevoegd: 2022-02-09 16:26:11 , gewijzigd: 2022-04-05 09:07:04
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Dokters van de Wereld, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Dokters van de Wereld opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Dokters van de Wereld opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.