Bedrijfsinformatie

Donald Duck / Donald Duck - DPG Media Magazines B.V.

Donald Duck is een wekelijks verschijnend, Nederlands tijdschrift met overwegend stripverhalen. Het blad is vernoemd naar de eend Donald Duck, die ook in veel van de hoofdverhalen centraal staat. De uitgever is Sanoma.

Donald Duck

Donald Duck / Donald Duck - DPG Media Magazines B.V.

opzeggen

Hoofdkantoor
Capellalaan 65
2132 JL
Telefoon
-

toegevoegd: 2018-06-27 07:59:16 , gewijzigd: 2020-10-19 11:26:32
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Donald Duck, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Donald Duck opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Donald Duck opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.