Bedrijfsinformatie

Doorbraak.be / Doorbraak.be is een uitgave van Perruptio cvba i.s.m. Stem int kapittel vzw.

Doorbraak.be is een onafhankelijke opiniesite en levert een bijdrage aan opinievorming en discussie over actuele onderwerpen omtrent binnen- en buitenlandse politiek, staats(her)vorming, mediakritiek, samenleving en identiteit.


Abonnementen:
Proefabonnement:
U kan Doorbraak een maand gratis lezen. U moet gewoon inschrijven onder een Plus-artikel of hier klikken.
Abonnement: een abonnement kost 90€ of 9€/maand. Dit abonnement wordt maandelijks of jaarlijks automatisch vernieuwd.
Steunabonnement: een steunabonnement kost 14.5€/maand. U bent dan meteen lid van de Vrienden van Doorbraak met alle voordelen daaraan verbonden

Doorbraak.be

Doorbraak.be / Doorbraak.be is een uitgave van Perruptio cvba i.s.m. Stem int kapittel vzw.

opzeggen


toegevoegd: 2020-02-14 17:29:43 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:51
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Doorbraak.be, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Doorbraak.be opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Doorbraak.be opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.