Bedrijfsinformatie

ECCHR / European Center for Constitutional and Human Rights

Etadoro is het nieuwe initiatief op het gebied van online leren! Waarom? Leren houdt namelijk niet alleen de geest scherp, maar nieuwe dingen leren is ook leuk. Samen met ervaren trainers heeft Etadoro kwalitatieve en toegankelijke cursussen ontwikkeld. Voorkennis is niet nodig: iedereen kan een cursus volgen bij Etadoro. Ook als u niet veel van computers weet!

ECCHR / European Center for Constitutional and Human Rights

opzeggen

Hoofdkantoor
Zossener Str. 55-58
10961
Telefoon
-

toegevoegd: 2022-02-09 16:26:11
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op ECCHR, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van ECCHR opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je ECCHR opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.