Bedrijfsinformatie

Edukans / Edukans

Edukans werkt aan de hand van drie speerpunten om kinderen en jongeren in ontwikkelingslanden de beste kansen te geven. Daarbij wordt rekening met gelijke rechten voor jongens en meisjes. De speerpunten zijn basisonderwijs van goede kwaliteit, banen voor jongeren en onderwijs in noodsituaties.

Edukans

Edukans / Edukans

opzeggen

Hoofdkantoor
Berkenweg 11
3818 LA
Telefoon
033-4606010
Categorie

toegevoegd: 2018-04-16 10:14:58 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:31
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Edukans, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Edukans opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Edukans opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.