Met AccountGenie is opzeggen zo geregeld

Zoek in 3241 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel en zonder zorgen alles opzeggen.
Loading...

Bedrijfs- en opzeginformatie

ELF Voetbal / ELF Voetbal opzeggen

ELF Voetbal, voorheen ELF, is een voetbaltijdschrift dat elf keer per jaar verschijnt en het grootste voetbalmaandblad van Nederland. De nummers komen ongeveer één keer per maand uit en worden uitgegeven door uitgevers consortium De Bruijn Media, tevens uitgever van diverse andere tijdschriften zoals Handwerken Zonder Grenzen en USA Sports.

ELF Voetbal werd in 1982 opgericht als ELF en de eerste hoofdredacteur was Henri van der Steen, inmiddels werkzaam bij de Geassocieerde Pers Diensten. In 1996 werd Jan-Hermen de Bruijn de nieuwe hoofdredacteur. Adjunct-hoofdredacteur werd Arnout Verzijl.

Het tijdschrift wordt uitgegeven in A4 formaat, full color en bestaat uit een kleine honderd pagina's per uitgave. Daarin staan elke maand evenveel interviews als dat er op dat moment betaald voetbal clubs in Nederland actief zijn. In elk nummer wordt van elke eredivisieclub minimaal één persoon - meestal spelers, maar soms een coach, technisch directeur, etc. - geïnterviewd en van iedere eerstedivisieclub ook ten minste één. Soms bestaan artikelen uit interviews of reportages met een groepje spelers. Ook bevat het magazine diverse reportages en achtergrond verhalen, ook over het buitenlandse topvoetbal.

Sinds 2009 heeft ELF Voetbal een bijzondere samenwerking met biermerk Jupiler, waarmee het gezamenlijk de Nationale Voetbalgids uitgeeft, een speciale en extra dikke seizoensgids, door veel experts aangemerkt als de beste seizoensvooruitblik van Nederland. De totale oplage van deze editie is rond de 350.000, de grootste commerciële oplage van een sporttijdschrift in Nederland ooit.

ELF Voetbal / ELF Voetbaltoegevoegd: 2018-06-27 08:28:30 , gewijzigd: 2019-03-04 14:38:49
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op ELF Voetbal, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van ELF Voetbal opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je ELF Voetbal opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

Wij hebben alles overzichtelijk bij elkaar gezocht voor je opzegging maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten over opzegging van lidmaatschap, abonnement of account? Laat AccountGenie je helpen alles op te zeggen in een keer.

Wat onze klanten vinden van AccountGenie opzegservice

Meest recent toegevoegde bedrijven

Snel en direct opzeggen.
Niet in deze lijst?

Opzeggen binnen enkele minuten

Opzeggen in 3 stappen met AccountGenie

1

Zoek

Zoek de gewenste bedrijven op die je wilt opzeggen. Voeg ze toe aan je opzeglijst zodat je ze in 1 keer kan opzeggen.

2

Vul in

Vul het digitale opzegformulier zorgvuldig in. Zorg ervoor dat de gegevens kloppen en duidelijk zijn ingevuld.

3

Verwerken

Na de betaling zijn wij aan zet. AccountGenie gaat er voor zorgen dat jouw gewenste opzeggingen opgezegd worden.

Met duidelijke informatie en simpele stappen kan je elke organisatie of dienst uit onze lijst opzeggen of account informatie wijzigen. Kom je er niet uit of zie je er tegenop? Dan zijn wij er voor je. Selecteer het bedrijf, organisatie of instelling om op te zeggen zonder opzegbrief.Eenvoudiger en sneller opzeggen

Iedereen kent het wel. Je begint met opzeggen maar hoe kun je de benodigde informatie vinden om de opzegging te regelen? Elke bedrijf heeft een andere opzegprocedure, elke website is anders. Je zoektocht naar een opzegprocess kan gemiddeld 30 minuten duren per account om de juiste contactgegevens en opzegprocedure te vinden.

Vaak moet je een opzegbrief naar een bedrijf versturen per post. De opzegbrief moet veel informatie bevatten, je moet deze afdrukken, naar de post brengen. Het kost je veel tijd. Kan dit niet makkelijker, sneller en eenvoudiger?

Hoe werkt de opzegdienst AccountGenie?

AccountGenie heeft een digitale portal ontwikkeld om snel, eenvoudig en zonder opzegbrief accounts, abonnement en lidmaatschappen op te zeggen voor meer dan 3000 bedrijven en organisaties. We bieden waar mogelijk een overzichtelijk overzicht van de opzegprocedures, geheel gratis.

Het maken van een opzegbrief is met AccountGenie overbodig. Opzeggen zonder registratie en direct te gebruiken. Binnen 3 minuten ben je klaar en verwerken wij jouw opzegging.

Start direct met je opzeggingen!

Je zoekt naar een bedrijfsnaam, website van het bedrijf, krant, tijdschrift, lidmaatschap of webshop in onze zoekbalk bovenaan de pagina. Voeg één of zelfs meerdere bedrijven toe aan je opzeglijst. Bekijk je opzeglijst door rechtsboven op het winkelmandje te klikken.

Staan ze er allemaal in? Vul dan het opzegformulier volledig in en wij zullen de opzeggingen voor je regelen!