Bedrijfsinformatie

flyeralarm.com / FLYERALARM B.V.

FLYERALARM is een van de grootste online drukkerijen van Europa. Business: de productie en verkoop van bedrukte artikelen en reclamesystemen voor de zakelijke markt. Hiervoor vind je ruim drie miljoen producten in hun webshop. Al hun drukpersen zijn in Duitsland, in de buurt van hoofdkantoor in Würzburg. FLYERALARM onderneming bestaat sinds 2002, opgericht door Thorsten Fischer. Inmiddels is FLYERALARM uitgegroeid tot een van de grootste in de wereld van e-commerce. FLYERALARM bedrijf is actief in 15 landen en telt bijna 2.000 medewerkers, verspreid over 6 locatie

flyeralarm.com

flyeralarm.com / FLYERALARM B.V.

opzeggen


toegevoegd: 2020-01-02 11:24:00 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:51
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op flyeralarm.com, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van flyeralarm.com opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je flyeralarm.com opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.