Bedrijfsinformatie

Formule1 / Formule1 uitgever Newskoolmedia

Formule 1 heet niet voor niets het snelste magazine van Nederland. Al meer dan 20 jaar is Formule 1 het toonaangevende magazine over de koningsklasse van de autosport. Formule 1 biedt het laatste nieuws over het kampioenschap, de teams en de coureurs

Formule1

Formule1 / Formule1 uitgever Newskoolmedia

opzeggen


toegevoegd: 2021-01-05 15:53:53 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:49
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Formule1, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Formule1 opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Formule1 opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.