Bedrijfs- en opzeginformatie

Freelancer.nl / Freelancer B.V. opzeggen

Freelancer.nl heeft de Staffing Awards 2017 gewonnen. Deze award is in ontvangst genomen op de dag van de flexibele arbeid. Freelancer is hét platform dat freelancers en opdrachtgevers bij elkaar brengt. Steeds meer mensen gaan werken als Freelancer, want het is vrijer, flexibeler en kan meer verdienen dan werken in loondienst. Freelancer.nl heeft een overzichtelijke database van Freelancers in de zakelijke dienstverlening. Als opdrachtgever kun je een opdracht plaatsen en ontvang je binnen 24 uur meerdere offertes, die speciaal voor jouw opdracht zijn opgesteld.

Freelancer.nl
heeft in 2017 een Staffing Award gewonnen voor beste ZZP-marktplaats van Nederland. Op Freelancer.nl worden maandelijks 1000 nieuwe opdrachten geplaatst. Honderden nieuwe opdrachtgevers vinden iedere maand weer de juiste freelancers via dit platform. Als u snel een professional voor uw freelance opdracht wilt vinden bent u op Freelancer.nl aan het juiste adres. Met ruim 35.000 freelancers in de database is er altijd een geschikte freelancer voor u beschikbaar.

Freelancer.nl opzeggen Online account of profiel

Freelancer.nl / Freelancer B.V.toegevoegd: 2020-01-22 14:22:25 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:51
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Freelancer.nl, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Freelancer.nl opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Freelancer.nl opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

Wij hebben alles overzichtelijk bij elkaar gezocht voor je opzegging maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten over opzegging van lidmaatschap, abonnement of account? Laat AccountGenie je helpen alles op te zeggen in een keer.

opzeggen

Wat onze klanten vinden van AccountGenie opzegservice

Meest recent toegevoegde bedrijven

Snel en direct opzeggen.
Niet in deze lijst?

Opzeggen binnen enkele minuten

Opzeggen in 3 stappen met AccountGenie

1

Zoek

Zoek de gewenste bedrijven op die je wilt opzeggen. Voeg ze toe aan je opzeglijst zodat je ze in 1 keer kan opzeggen.

2

Vul in

Vul het digitale opzegformulier zorgvuldig in. Zorg ervoor dat de gegevens kloppen en duidelijk zijn ingevuld.

3

Verwerken

Na de betaling zijn wij aan zet. AccountGenie gaat er voor zorgen dat jouw gewenste opzeggingen opgezegd worden.

Met duidelijke informatie en simpele stappen kan je elke organisatie of dienst uit onze lijst opzeggen of account informatie wijzigen. Kom je er niet uit of zie je er tegenop? Dan zijn wij er voor je. Selecteer het bedrijf, organisatie of instelling om op te zeggen zonder opzegbrief.Eenvoudiger en sneller opzeggen

Iedereen kent het wel. Je begint met opzeggen maar hoe kun je de benodigde informatie vinden om de opzegging te regelen? Elke bedrijf heeft een andere opzegprocedure, elke website is anders. Je zoektocht naar een opzegprocess kan gemiddeld 30 minuten duren per account om de juiste contactgegevens en opzegprocedure te vinden.

Vaak moet je een opzegbrief naar een bedrijf versturen per post. De opzegbrief moet veel informatie bevatten, je moet deze afdrukken, naar de post brengen. Het kost je veel tijd. Kan dit niet makkelijker, sneller en eenvoudiger?

Hoe werkt de opzegdienst AccountGenie?

AccountGenie heeft een digitale portal ontwikkeld om snel, eenvoudig en zonder opzegbrief accounts, abonnement en lidmaatschappen op te zeggen voor meer dan 3000 bedrijven en organisaties. We bieden waar mogelijk een overzichtelijk overzicht van de opzegprocedures, geheel gratis.

Het maken van een opzegbrief is met AccountGenie overbodig. Opzeggen zonder registratie en direct te gebruiken. Binnen 3 minuten ben je klaar en verwerken wij jouw opzegging.

Start direct met je opzeggingen!

Je zoekt naar een bedrijfsnaam, website van het bedrijf, krant, tijdschrift, lidmaatschap of webshop in onze zoekbalk bovenaan de pagina. Voeg één of zelfs meerdere bedrijven toe aan je opzeglijst. Bekijk je opzeglijst door rechtsboven op het winkelmandje te klikken.

Staan ze er allemaal in? Vul dan het opzegformulier volledig in en wij zullen de opzeggingen voor je regelen!