Bedrijfsinformatie

Freelancer.nl / Freelancer B.V.

Freelancer.nl heeft de Staffing Awards 2017 gewonnen. Deze award is in ontvangst genomen op de dag van de flexibele arbeid. Freelancer is hét platform dat freelancers en opdrachtgevers bij elkaar brengt. Steeds meer mensen gaan werken als Freelancer, want het is vrijer, flexibeler en kan meer verdienen dan werken in loondienst. Freelancer.nl heeft een overzichtelijke database van Freelancers in de zakelijke dienstverlening. Als opdrachtgever kun je een opdracht plaatsen en ontvang je binnen 24 uur meerdere offertes, die speciaal voor jouw opdracht zijn opgesteld.

Freelancer.nl
heeft in 2017 een Staffing Award gewonnen voor beste ZZP-marktplaats van Nederland. Op Freelancer.nl worden maandelijks 1000 nieuwe opdrachten geplaatst. Honderden nieuwe opdrachtgevers vinden iedere maand weer de juiste freelancers via dit platform. Als u snel een professional voor uw freelance opdracht wilt vinden bent u op Freelancer.nl aan het juiste adres. Met ruim 35.000 freelancers in de database is er altijd een geschikte freelancer voor u beschikbaar.

Freelancer.nl

Freelancer.nl / Freelancer B.V.

opzeggen


toegevoegd: 2020-01-22 14:22:25 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:51
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Freelancer.nl, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Freelancer.nl opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Freelancer.nl opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.