Bedrijfsinformatie

Groupon / Groupon Nederland B.V.

Groupon is wereldwijd de grootste deal-website en biedt met fikse korting ervaringen en producten voor lifestyle, beauty, wellness en vrije tijd.

Groupon is een internetbedrijf voor mensen die houden: lekker uiteten gaan, genieten van spa- en wellness-behandelingen, met vrienden een kop koffie drinken of de stad in gaan, leuke gadgets, nuttige producten en mooie reizen maken over de hele wereld, maar ook ervaringen waarvan je van tevoren nooit had verwacht ze ooit mee te maken.

Groupon

Groupon / Groupon Nederland B.V.

opzeggen


toegevoegd: 2018-05-14 12:30:36 , gewijzigd: 2020-01-31 14:47:56
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Groupon, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Groupon opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Groupon opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.