Bedrijfsinformatie

Handwerken zonder grenzen / Handwerken zonder grenzen

HZG is een magazine met artikelen over handwerktechnieken, waarbij de textiel de boventoon voert. De onderwerpen komen uit ons eigen land, de landen om ons heen maar ook van heel ver. Traditie, folklore en historie zijn hierbij sleutelwoorden. Voorwerpen en gebruiken uit vroegere tijden kunnen heel interessante bronnen zijn voor het maken van nieuw eigentijds handwerk.

Handwerken zonder grenzen

Handwerken zonder grenzen / Handwerken zonder grenzen

opzeggen


toegevoegd: 2018-06-28 08:32:50 , gewijzigd: 2021-11-09 15:10:14
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Handwerken zonder grenzen, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Handwerken zonder grenzen opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Handwerken zonder grenzen opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.