Bedrijfsinformatie

Hardware Info Magazine / Hardware.Info Magazine

Hardware Info Magazine Uitgever: De Persgroep Online Services B.V. Frequentie: 6 x per jaar vakblad/magazine.

Hardware Info gaat verder waar andere computer- en gadgetbladen ophouden en is bij uitstek geschikt voor de lezer die zich zeer goed wil informeren. Met een vanzelfsprekende focus op hardware in de breedste zin van het woord, komt in dit blad zes edities per jaar een keur aan tests aan bod van computercomponenten, randapparatuur, gadgets en consumentenelektronica.

Hardware Info Magazine

Hardware Info Magazine / Hardware.Info Magazine

opzeggen


toegevoegd: 2018-07-14 14:51:31 , gewijzigd: 2021-11-09 15:07:49
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Hardware Info Magazine, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Hardware Info Magazine opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Hardware Info Magazine opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.