Bedrijfsinformatie

Het Belang van Limburg | HBvL / HBvL uitgever Mediahuis

Het Belang van Limburg (HBVL) is een Belgisch Nederlandstalig dagblad dat net als Gazet van Antwerpen, De Standaard en Het Nieuwsblad/De Gentenaar wordt uitgegeven door Mediahuis. Het Belang profileert zich als Limburgs en christelijk

Het Belang van Limburg | HBvL

Het Belang van Limburg | HBvL / HBvL uitgever Mediahuis

opzeggen

Hoofdkantoor
Herkenrodesingel 16
3500
Telefoon
-

toegevoegd: 2021-01-04 14:43:14 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:49
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Het Belang van Limburg | HBvL, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Het Belang van Limburg | HBvL opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Het Belang van Limburg | HBvL opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.