Bedrijfsinformatie

Het Groninger Landschap / Stichting Het Groninger Landschap Milieuverenigingen

Het Groninger Landschap zet zich in voor behoud, beheer en ontwikkeling van natuur, landschap en cultuurhistorie in de provincie Groningen.
De Groningse natuur, het karakteristieke Groningse erfgoed en het unieke Groninger landschap hebben jouw steun hard nodig. Behouden en beschermen zodat ook toekomstige generaties kunnen genieten van de schoonheid van onze provincie. Het Groninger Landschap is een goed doel en met jouw steun kunnen we het mooie Groninger landschap voor toekomstige generaties behouden

Het Groninger Landschap

Het Groninger Landschap / Stichting Het Groninger Landschap Milieuverenigingen

opzeggen

Categorie

toegevoegd: 2020-12-15 13:55:17 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:49
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Het Groninger Landschap, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Het Groninger Landschap opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Het Groninger Landschap opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.