Bedrijfsinformatie

Het Parool / Het Parool "Vrij onverveerd"

Het Parool is een Nederlands dagblad dat in de Tweede Wereldoorlog begon als sociaaldemocratischgetinte verzetskrant. De krant richt zich vooral op stad (en gemeente) Amsterdam en is sinds februari 1998, toen de andere op Amsterdam gerichte krant De Courant/Nieuws van de Dag werd opgeheven, de enige op Amsterdam gerichte krant en verschijnt sinds 31 maart 2004 op tabloidformaat. De krant werd op 1 januari 2010 deel van De Persgroep Nederland, het voormalige PCM.

Het Parool wordt door het sociaaldemocratische verleden gezien als een politiek linkse krant. Dit was echter niet in alle gevallen zo: ten tijde van de Vietnamoorlog koos men onder leiding van hoofdredacteur Herman Sandberg de zijde van de Verenigde Staten.

Het Parool

Het Parool / Het Parool "Vrij onverveerd"

opzeggen


toegevoegd: 2018-06-27 11:13:18 , gewijzigd: 2019-07-16 16:00:09
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Het Parool, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Het Parool opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Het Parool opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.