Bedrijfsinformatie

Hulp platform / Caja-group

Bezoekers van het Hulp platform hebben de mogelijkheden om een hulp aanvraag in te dienen. Nadat uw aanvraag is goedgekeurd, staat uw aanvraag op het platform. Uitsluitend de bedrijven die aangesloten zijn op het Hulp platform, kunnen uw contactgegevens aanvragen. Op het Hulp platform kan worden geadverteerd door bedrijven die kunnen helpen en ondersteunen bij uw problemen. Uw contact- en persoonsgegevens worden nooit vrijgegeven aan overige bezoekers of gebruikers van ons platform.

Caja-group is het moeder bedrijf van meerdere platformen zoals het Hulp platformAutomotive-platform en Verrassingsplatform en biedt adverteerders meer bezoekers op websites, zichtbaarheid voor potentiële klanten, professionele bedrijfspresentaties en zichtbaarheid op social media.

Hulp platform

Hulp platform / Caja-group

opzeggen


toegevoegd: 2018-10-07 18:48:34 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:56
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Hulp platform, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Hulp platform opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Hulp platform opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.