Bedrijfsinformatie

Hulp voor Helden / Stichting Hulp voor helden / Stichting KPPR / Walk4Veterans

PGGM&CO heeft inmiddels ruim 700.000 leden die profiteren van aanvullende diensten op het gebied van pensioen, zorg, wonen en werk. Door leden met elkaar te verbinden, helpen wij hen bij het samen realiseren van een waardevolle toekomst.

Hulp voor Helden / Stichting Hulp voor helden / Stichting KPPR / Walk4Veterans

opzeggen

Hoofdkantoor
Prins Willem-Alexanderlaan 1429
7312 GB
Telefoon
-

toegevoegd: 2022-02-09 16:26:11
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Hulp voor Helden, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Hulp voor Helden opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Hulp voor Helden opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.

opzeggen