Bedrijfsinformatie

Huurzone / Huurzone

Waarom zou het moeilijk zijn om een huurwoning te vinden? Het stellen van deze vraag, vormde het begin van het idee voor de website Huurzone.nl. Het vinden van een huurwoning is de laatste jaren onnodig complex geworden in Nederland. Door de grote hoeveelheid makelaars, huurwoning websites en marktplaatsen zien veel huurders door de bomen het bos niet meer. Vooral starters hebben moeite met alle informatie die op verschillende plekken te vinden is. De oplossing is een platform waarop particuliere huurders en makelaars samenkomen zodat vraag en aanbod op één plek te vinden zijn. Zo’n platform bestond nog niet: dus daarom Huurzone.nl!

Huurzone

Huurzone / Huurzone

opzeggen


toegevoegd: 2021-03-12 14:54:09 , gewijzigd: 2021-11-19 10:09:05
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Huurzone, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Huurzone opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Huurzone opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.