Bedrijfsinformatie

AccountGenie.nl Alles in een keer opzeggen zonder meer zorgen / AccountGenie.nl | Digitale Nazorg

Met AccountGenie.nl kan je zelf eenvoudig en gratis bedrijven op de hoogte brengen van een overlijden. Staat je hoofd er niet naar om dat allemaal zelf uit te zoeken? Met een eigen AccountGenie.nl account geef je aan welke (inter)nationale bedrijven, diensten, instellingen, organisaties en instanties in kennis moeten worden gesteld van een overlijden en AccountGenie.nl doet de rest. AccountGenie.nl is ontstaan uit de diensten van AccountGenie.nl | Digitale Nazorg en Haarlem.Tech.

AccountGenie.nl Alles in een keer opzeggen zonder meer zorgen

AccountGenie.nl Alles in een keer opzeggen zonder meer zorgen / AccountGenie.nl | Digitale Nazorg

opzeggen


toegevoegd: 2018-07-21 11:39:19 , gewijzigd: 2021-11-09 15:07:20
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op AccountGenie.nl Alles in een keer opzeggen zonder meer zorgen, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van AccountGenie.nl Alles in een keer opzeggen zonder meer zorgen opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je AccountGenie.nl Alles in een keer opzeggen zonder meer zorgen opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.