Bedrijfsinformatie

iamsterdam.com / Stichting amsterdam&partners

amsterdam & partners is een non-profit organisatie in de publiek-private sector, gericht op het creëren van verbindingen en het delen van kennis die bijdraagt aan een bloeiende en welvarende metropool Amsterdam.
Hun activiteiten zijn allemaal gericht op het begeleiden van bewoners, bedrijven en bezoekers om de reputatie van Amsterdam te versterken en bij te dragen aan de leefbaarheid. Door structureel te werken om de reputatie en het imago van Amsterdam te vergroten, helpt iamsterdam er een regio van te maken waar mensen graag wonen, werken en hun vrije tijd doorbrengen.


iamsterdam.com biedt "I amsterdam City Card" aan vanaf 60 Euro

iamsterdam.com

iamsterdam.com / Stichting amsterdam&partners

opzeggen


toegevoegd: 2019-12-23 09:30:06 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:51
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op iamsterdam.com, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van iamsterdam.com opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je iamsterdam.com opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.