Bedrijfsinformatie

Independer / Independer.nl N.V.

Independer.nl N.V. (handelend onder de naam Independer) is een Nederlandse vergelijkingssite van de Persgroep voor financiële producten, gezondheidsinstellingen en energie. Het bedrijf werd in 1999 opgericht en is gevestigd in Hilversum.
Op 25 oktober 2018 werd Independer overgenomen door de Persgroep.

Independer

Independer / Independer.nl N.V.

opzeggen


toegevoegd: 2019-09-29 15:13:19 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:53
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Independer, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Independer opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Independer opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.