Bedrijfsinformatie

Jouw laatste levensfase / Jouw laatste levensfase

Jouw laatste levensfase

De visie van het platform Jouw laatste levensfase is gericht op groei, inspiratie en ontwikkeling van ieders mens-zijn. Wij gaan uit van het principe dat de aangesloten ondernemers al het nodige hebben geleerd en ervaren in hun leven. Dat deze ondernemers hun kennis en (levens)ervaring, maar vooral hun wijsheid met empathisch vermogen kunnen afstemmen en delen wanneer dat nodig is. Naar elkaar, maar vooral naar eenieder die deze steun kan gebruiken als hij of zij te maken krijgt met de laatste levensfase, van zichzelf of een dierbare, binnenkort of in de toekomst.

Het is onze missie om ondernemers aan het platform te verbinden die, ieder vanuit ieder hun eigen vakgebied, met hun passie, het verschil willen maken in de wereld. Die dus niet alleen kennis, maar vooral wijsheid, te delen hebben. Vanuit het platform proberen wij, door het organiseren van beurzen, verstrekken van informatieboxen, het geven van lezingen,  en het organiseren van koesterarrangementen, jou te inspireren het optimale uit jouw laatste levensfase te halen.

Het platform JouwLaatsteLevensfase.nl heeft de intentie om de duurzaamheid te verbeteren en zo maatschappelijk verantwoord mogelijk te ondernemen. Hieronder enkele voorbeelden hoe wij dat doen:

  • Bewust energiegebruik (LED verlichting, apparatuur uit, ruimte goed ventileren)
  • Groen op de werkplek
  • Verminderen van het gebruik van papier door zoveel mogelijk te digitaliseren
  • Bedrukt papier wordt indien mogelijk hergebruikt op kantoor
  • Afspraken worden zoveel mogelijk gebundeld en/of het gebruik van conference calls
  • Stimuleren van gezonde voeding en leefstijl
  • Aandacht voor goede doelen en/of initiatieven die een relatie hebben met de doelgroep van het platform.

Social return:

Iets terug doen voor de maatschappij, een bijdrage via social return. Het platform doneert 10 % van de omzet aan een goed doel, voor 2018 / 2019 is dat de Stichting Samenwerkende Wensambulances. Daarnaast werkt het platform samen met de Gresbo Nunspeet voor de postverzending en mailingen.

Jouw laatste levensfase / Jouw laatste levensfase

opzeggen


toegevoegd: 2019-04-17 13:20:49 , gewijzigd: 2021-11-19 10:09:05
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Jouw laatste levensfase, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Jouw laatste levensfase opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Jouw laatste levensfase opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.