Bedrijfsinformatie

jouwweb.nl / JouwWeb B.V.

JouwWeb is een online websitebuilder die internetgebruikers in staat stelt om gratis eenvoudig een eigen website te maken. JouwWeb heeft al meer dan 200.000 gebruikers in Nederland! Het is onze missie om een eenvoudig en plezierig te gebruiken website builder te ontwikkelen, waarmee professionele websites gemaakt kunnen worden. Uiteindelijk is het ons doel om dit concept ook in andere geografische markten uit te rollen.

jouwweb.nl

jouwweb.nl / JouwWeb B.V.

opzeggen

Hoofdkantoor
Torenallee 22
5617 BC
Telefoon
-

toegevoegd: 2020-01-23 17:03:24 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:51
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op jouwweb.nl, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van jouwweb.nl opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je jouwweb.nl opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.