Bedrijfsinformatie

Katholiek Nieuwsblad / Stichting Katholiek Nieuwsblad

Stichting Katholiek Nieuwsblad is de uitgever van de wekelijkse krant Katholiek Nieuwsblad die op vrijdag verschijnt. Katholiek Nieuwsblad wil de verbindende schakel zijn tussen de katholieken in het Nederlands taalgebied en het nieuws uit de wereldkerk. Ook bericht Katholiek Nieuwsblad vanuit katholiek perspectief over het andere nieuws in de wereld.

De stichting wil op een onafhankelijke wijze feiten, kennis, meningen, opinie en commentaar zo breed mogelijk presenteren. Zij maakt daarbij gebruik van moderne communicatiemiddelen, internet, beeld, geluid, papier, druk, dvd’s, uitgaven etc.

Katholiek Nieuwsblad heeft de volgende abonnementsvormen:
KN Digitaal
KN Compleet
KN voor de eeuwigheid
KN Kennismaken

Katholiek Nieuwsblad

Katholiek Nieuwsblad / Stichting Katholiek Nieuwsblad

opzeggen


toegevoegd: 2021-01-12 09:59:27 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:47
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Katholiek Nieuwsblad, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Katholiek Nieuwsblad opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Katholiek Nieuwsblad opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.