Bedrijfsinformatie

Keeping / Keeping B.V.

Keeping is een product van Label305, softwareontwikkelingsconsultancy uit Enschede. Naast de ontwikkeling van Keeping, helpen wij bedrijven en ondernemers met het creëren van hun eigen softwareproducten.

Keeping

Keeping / Keeping B.V.

opzeggen


toegevoegd: 2021-01-12 16:39:31 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:47
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Keeping, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Keeping opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Keeping opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.